Реиши производи

Контакт инфо

  • Dr. Robinson Health Club, Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.57 (кај Католичка црква), 1000 -Скопје
  • +389 02 3132 092+389 72 700 070+389 70 221 222
  • dr.robinson.mk@gmail.com

Реиши мелени спори 90х250мг

Цена 2550 ден.

Спори се всушност семето на Реиши. Во спорите се наоѓа огромната моќ на оваа чудесна печурка. Спорите од зрела Реиши печурка се сушат и мелат во посебни услови и со специјална метода, што гарантира дека драгоцените состојки ќе бидат во целост искористени за вашето здравје.

Реиши мелените спори се 100% органски производ и немаат апсолутно никакви несакани ефекти.

Препорачана доза е 2-4 капсули 3 пати на ден.

Не содржи шеќер, вештачки бои и конзерванси.

Реиши Full Spectrum 90х250мг

Цена: 1250 ден.

Созреана печурка, одгледана во природни услови на органски третирани површини. Се обработува со специјална метода во посебни услови, што гарантира највисок процент на полисахариди, германиум, селен, тритерпеноиди, моќни антиоксиданси, бета и хетеро бета глутени и преку 200 други активни компоненти.

Реиши е сертифициран 100% органски производ инема апсолутно никакви несакани ефекти.

Препорачана доза е 2-4 капсули 3 пати на ден.

Не содржи шеќер, вештачки бои и конзерванси.

Органски зелен чај со Реиши

25 кесички

Во 100% органски зелен чај додадовме сертифициран екстракт од медицинска печурка Реиши.

Веќе погодувате? Добивме динамичен дует од здравје и задоволство, се во една шоља. Единствен вкус, смирувачко дејство.

Едноставно, музика за душата...Како да му одолеете?

100% Органски производ. Не содржи вештачки ароми, бои и конзерванси..

Реиши Софтгел 20х500мг

Цена: 5000 ден.

Реиши Софтгел. Маслен екстракт од спори на Реиши.

Најмоќен сојузник во борба против ракот, посебно при радијациска изложеност и хемотерапија. Изобилува со тритерпеноиди и преку 200 други активни состојки. Го штити црниот дроб и драматично го подига имунитетот.

Реиши Софтгел е сертифициран 100% органски производ. Нема апсолутно никакви несакани ефекти.

Препорачана доза е 2 капсули 2 пати на ден.

Не содржи шеќер, вештачки бои и конзерванси.

Ганоекстра 60х400мг

Цена: 6000 ден.

ГаноЕкстра. Ултра екстракт од печурка Реиши (Ganoderma Lucidum) изобилува со полисахариди и преку 200 други активни состојки. Рапидно го подига имунитетот. Заедно со Реиши Софтгел капсулите претставуваат непобедлив тандем во борба против најтешките здравствени состојби.

ГаноЕкстра е сертифициран 100% органски производ. Нема апсолутно никакви несакани ефекти.

Препорачана доза е 2-5 капсули 2 пати на ден.

Не содржи шеќер, вештачки бои и конзерванси.

Kордицепс (содржина 90 капсули)

цена 2250 ден.

Калиум (содржина 60 таблети)

цена 1.100,00 денари

Мултивитамини (содржина 60 таблети)

цена 1.100,00 денари